Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Zalk

Molen Zalk

Op zoek naar een hotel bij Zalk? Bijvoorbeeld omdat u binnenkort een bezoek brengt aan de provincie Overijssel. Dan is het de moeite waard om te blijven overnachten bij ons hotel vlakbij Zalk. Het dorp uit de gemeente Kampen staat namelijk bekend om zijn prachtige omgeving. Niet voor niets is hier de tv-serie Oorlogswinter opgenomen. Op slechts 10 km van Zalk biedt Hotel van Dijk u binnen de gemeente Kampen de gelegenheid om te overnachten en te ontbijten. Veel mensen die op zoek zijn naar een familiehotel bij Zalk, motel dichtbij Zalk of pension nabij Zalk kiezen ons hotel in Kampen om te blijven overnachten. Hotel van Dijk is namelijk een gezellig hotel met ervaren en vriendelijke personeel. Dat maakt het voor gasten prettig vertoeven.

Comfortabel tot rust komen in ons hotel vlakbij Zalk

Een overnachting in ons hotel dichtbij Zalk is een echte toegevoegde waarde. Zalk is een dorp in de Overijsselse gemeente Kampen en ligt aan de rivier de IJssel. In het dorp staan verschillende monumenten. De Sint-Nicolaaskerk in Zalk en de monumentale korenmolen De Valk zijn de bekendste. In het verleden is het dorp nationaal bekend geworden om het kruidenvrouwtje Klazien uit Zalk. De omgeving bestaat uit een prachtige natuur en dat zorgt voor een fijne, rustige sfeer. Na een bezoek aan het dorp kunt u uitstekend overnachten in ons hotel dichtbij Zalk. Ook wanneer u Zwolle, Wezep, Hattem, Swifterbant, zalk, Urk, Emmeloord of IJsselmuiden wil bezoeken, kunt u terecht bij ons hotel in Kampen.

Overnachten in Zalk? Hotel van Dijk zorgt voor een goede nachtrust!

Ons Hotel in Kampen beschikt over verschillende soorten kamers. Of u nu alleen of met meerdere personen komt, wij hebben de geschikte kamer. Zo hebben wij eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en familiekamers. Daardoor kunt u prima overnachten in ons familiehotel bij Zalk. Onze kamers beschikken over comfortabele bedden, uitstekende douches, gratis Wifi en tv’s. Daarnaast kunt u ‘s ochtends van een heerlijk ontbijt genieten. Al deze gemakken zijn bij de prijs inbegrepen als u ons hotel bij Zalk boekt. In combinatie met ons klantvriendelijke personeel kunnen wij ervoor zorgen dat u goed kunt overnachten. Veel gasten gingen u tot grote tevredenheid voor.

Vraag snel uw reservering aan bij ons hotel nabij Zalk

Bij ons kunt u uitstekend overnachten als u op zoek bent naar een hotel, motel of pension dichtbij Zalk. Ons hotel staat bekend om de gastvrijheid en de gezelligheid. Daarnaast komt u door de comfortabele kamers en het goede ontbijt volledig tot rust. Wilt u een kamer reserveren bij Hotel van Dijk. Bovenaan deze pagina kunt u een reservering plaatsen. Wij zullen vervolgens de beschikbaarheid controleren. U ontvangt van ons vervolgens te allen tijde een bericht of de gewenste kamer(s) wel of niet beschikbaar is. Voor meer informatie over ons hotel bij Zalk kunt u bellen naar 038 331 49 25 of mailen naar info@hotelvandijk.nl.

Sint-Nicolaaskerk Zalk