Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Hattem

Hotel Hattem
Hotel In Hattem Boeken

Het hele internet speurt u af naar een goed hotel in Hattem. U bent namelijk van plan om binnenkort in deze Gelderse plaats een overnachting te boeken. Misschien trekt de bosrijke omgeving u aan. Of staat er een zakelijke afspraak op de planning. Bijvoorbeeld in de grote steden, zoals: Zwolle en Kampen. Ook als u omliggende plaatsen als Zwolle, Swifterbant, GenemuidenZalk, Urk, ElburgEmmeloord of IJsselmuiden wil bezoeken, is ons hotel nabij Hattem uitermate geschikt. Van een weekendje weg tot een korte overnachting in Hattem: u kunt altijd bij ons Hotel in Kampen terecht. Dus waar wacht u nog op?

Reserveer direct een kamer!

Weekendje weg in Hattem

Mensen plannen graag een hotelovernachting bij Hattem in. Deze Gelderse plaats, bevindt zich namelijk dicht bij de grens met Overijssel, Flevoland en Utrecht. Als toerist kunt u dus alle kanten op. Maar het mooiste is misschien nog wel de lokale, bosrijke omgeving. Hier kunt u heerlijk van genieten: op de fiets of door er met uw goede wandelschoenen doorheen te stappen. Wanneer het tijd is om tot rust te komen, rijdt u binnen enkele minuten vanuit Hattem naar ons mooie hotel in Kampen.

Ook in Kampen is er veel te beleven, musea, kerken en historische gebouwen. Ook kunt u als liefhebber van watersport naar hartelust genieten van de IJssel. Een perfecte toevoeging aan uw weekendje weg naar Hattem dus.

Een zakelijke overnachting

Het grote voordeel van Hattem is dat het centraal in Nederland ligt. Vooral voor zakelijke gelegenheden is dit dus de perfecte plek om te overnachten. Zo bent u met de auto snel op de A50, A28 en de N50 opgedraaid. Deze wegen leiden u naar grote steden, zoals: Zwolle, Kampen, Amersfoort, Apeldoorn en Kampen. Een hotel nabij Hattem biedt u dus de perfecte plek voor een overnachting. Wat dacht u van Hanzestad Kampen? Deze plek heeft als bijkomend voordeel dat het een goede aansluiting heeft met het openbaar vervoer.

Overnachten bij Hattem met Hotel van Dijk

Door de decennia heen heeft Hotel van Dijk naam gemaakt in Hattem en omstreken. Het gebouw beschikt over 18 verschillende kamers, die stuk voor stuk voorzien zijn van een douche, toilet en televisie. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk alvast onze kamers!

Direct een hotel bij Hattem boeken?

Stilte… terwijl u uitkijkt over de IJssel voelt u de spanning van alledag van u afglijden. Bij Hotel van Dijk komt u helemaal tot rust. Kunt u wel een weekendje weg of een overnachting in Hattem gebruiken? Reserveer dan vandaag nog een kamer. U vindt ons hotel op een half uur afstand van Hattem. Namelijk aan de IJsselkade 30 in Kampen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar + 31 (0)38 33 14 925. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Wanneer reist u vanuit Hattem naar ons hotel af?

Hotel In Hattem