Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Elburg

kamper ui(t)dagen elke donderdag in de zomer
Sail Kampen

Bent u op zoek naar een hotel in de buurt van Elburg? Dan is ons familiehotel in Kampen een uitstekend alternatief! Om welke reden u de Gelderse Hanzestad ook bezoekt. Bij ons komt u volledig tot rust. Pakt u de fiets? Of toch de auto? De afstand tussen ons hotel en het pittoreske centrum van Elburg is prima te overbruggen. Ook als u omliggende plaatsen als Zwolle, Wezep, Swifterbant, GenemuidenZalk, Urk, ElburgEmmeloord of IJsselmuiden wil bezoeken, is  Hotel van Dijk uitermate geschikt. Er even tussenuit? Boek uw kamer in ons hotel in Kampen vandaag nog!

Een Middeleeuwse stad

Bent u binnenkort van plan om Elburg te bezoeken? Zeker doen! De Gelderse Hanzestad staat bekend om zijn mooie middeleeuwse karakter: de haven, de stadsmuren, de gracht rondom het centrum en de Vischpoort. Nog elke dag herinneren deze monumenten ons aan die oude Middeleeuwse tijd. Het is dan ook geen wonder dat deze stad een echte toeristische trekpleister is geworden. En wilt u optimaal van de sfeer genieten? Pak dan een terrasje bij zonsondergang! Om een hotel nabij Elburg hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken.

Een oud vissersplaatsje

In het verleden was Elburg een vissersplaats aan de Zuiderzee. Maar met de komst van de polders veranderde dat. Toch vind je dit nog overal terug. Tegenwoordig ligt de stad aan het Veluwe- en het Drontermeer. Dus ook op het water is er genoeg te beleven. De stad leent zich dan ook prima voor een meerdaagse vakantie. En wilt u in een hotel dichtbij Elburg overnachten, dan staat het personeel van Hotel van Dijk in Kampen voor u klaar.

Een fijne nachtrust

Een inspannende dag in Elburg achter de rug? Dan wilt u natuurlijk rustig kunnen slapen! Bij Hotel van Dijk in Kampen bent u aan het juiste adres! Met de IJssel voor de deur en een gezellig centrum op loopafstand, kunt u goed uitgeslapen aan een nieuwe dag beginnen. Wij hebben verschillende kamers voor u beschikbaar. Dus of u nu alleen komt, of met een hele groep. Dit hotel nabij Elburg heeft het ideale bed al voor u opgemaakt! Geniet van heerlijke bedden, warme douches, een tv, verwarming, een wekker én gratis Wifi. Zo bent u gegarandeerd van alle gemakken voorzien!

Reserveer meteen bij ons hotel dichtbij Elburg

Binnenkort overnachten in een hotel bij Elburg? Reserveer vandaag nog een kamer bij Hotel van Dijk! Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat uw overnachting een groot succes wordt. Heeft u een vraag? Wij zijn dagelijks bereikbaar op 038 331 49 25. Liever een e-mail? Dat kan naar info@hotelvandijk.nl. Wij kijken uit naar uw komst naar ons hotel nabij Elburg!