Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Emmeloord

kamper ui(t)dagen elke donderdag in de zomer
Sail Kampen

Bent u op zoek naar een hotel in de buurt van Emmeloord? Hotel van Dijk sluit vast en zeker op al uw wensen aan. Pak vandaag nog de auto en vervolg uw weg op de N50. Na een klein half uurtje rijden, vindt u ons in het prachtige Kampen. Geniet van sfeer, wandel langs de IJssel en kom volledig tot rust. Onze medewerkers heten u van harte welkom!

Een prachtige polderstad

Emmeloord kent als polderstad een korte, maar turbulente geschiedenis. Waar de plaats in 1943 nog Dorp A werd genoemd, is het vandaag de dag een stad met symbolische stadsrechten. In het centrum staat de prachtige poldertoren. Daarnaast wijst het Erehof terug naar de Tweede Wereldoorlog. Er valt dus genoeg te zien. Zoekt u nog een plek om te overnachten? Voor een sfeervol hotel nabij Emmeloord kunt u altijd van Hotel van Dijk terecht.

Rust lekker uit

Bent u de hele dag actief geweest en heeft u behoefte aan rust? Dan is ons hotel vlakbij Emmeloord een echte aanrader. Sluit de gordijnen en ga liggen op één van onze comfortabele bedden. Geniet van een eigen badkamer, televisie en telefoon of plan uw reis met ons gratis wifi. Zo hoeft u de rest van de dag de deur niet meer uit. En reist u met meerdere personen? Geen probleem! Bij ons kunt een kamer reserveren voor maximaal vier personen!

Gezelligheid

Ook voor gezelligheid bent u bij ons hotel bij Emmeloord aan het juiste adres. Vooral onze bar erg populair onder de bezoekers. Niet alleen serveren wij er heerlijk eten en drinken, maar u kunt er ook mensen ontmoeten. En waarom pakt u niet ons heerlijke terras? Na het ontwaken bent u ten slotte van harte welkom in onze ontbijtzaal. Hier staat een heerlijk buffet voor u uitgestald. Daarnaast is er ook veel in Kampen zelf te doen. Op loopafstand vindt u verschillende horecagelegenheden, musea en een karakteristieke winkelstraat. In deze Overijsselse stad verveelt u zich geen minuut!

Boek nu een hotel nabij Emmeloord

De Poldertoren. Een rijke, maar recente geschiedenis. Emmeloord is zeker een bezoekje waard. Reserveer vandaag nog een kamer via ons contactformulier. Wij sturen u daarna zo snel mogelijk een bevestiging. Daarnaast kunt u tot 48 uur van tevoren uw reservering kosteloos annuleren! Heeft u vragen? Bel naar 038 33 14 925 of mail naar info@hotelvandijk.nl. Ook als u omliggende plaatsen als Zwolle, Wezep, Swifterbant, GenemuidenZalk, Urk, Elburg of IJsselmuiden wil bezoeken, is ons hotel in Kampen uitermate geschikt. Overnacht u binnenkort in ons sfeervolle hotel dichtbij Emmeloord?