Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Bed en breakfast Kampen

Bed en Breakfast Kampen
B & B Kampen

Bent u op zoek naar een Bed en Breakfast in Kampen? Kom dan eens langs bij ons Hotel in Kampen. Wij liggen in het centrum van Kampen, aan de IJsselkade. Het is niet voor niets dat Hotel van Dijk wordt gezien als een trekpleister tijdens een rondje IJsselmeer. Houdt u van fietsen of wandelen? Dan heeft u geluk. Kampen en omgeving is enorm fiets- en wandelvriendelijk. Daarnaast zijn er ook genoeg horecagelegenheden, musea en winkelstraten vanuit ons hotel te bereiken. Dus zoekt u een B&B in Kampen? Kies dan voor Hotel van Dijk!

Wat is een Bed and Breakfast?

De Nederlandse vertaling van Bed and Breakfast (B&B) is “bed en ontbijt”. Dat houdt in dat u bij een Bed and Breakfast kunt slapen. En dat er in de ochtend ontbijt voor u klaarstaat. Vaak is een B&B een kleinschalige accommodatie waarin u kunt verblijven. Er zijn een groot aantal in Nederland te vinden. Maar wilt u overnachten in het mooie Kampen? Reserveer dan een Bed and Breakfast bij Hotel van Dijk! Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht, rust en nog veel meer!

Hapjes en drankjes bij ons B&B in Kampen

Bij Bed en Breakfast in Kampen hoort natuurlijk ook een ontbijt. Bij ons hotel kunt u in de ochtend genieten van een ontbijtbuffet in de ontbijtzaal. Verder kunt u ook voor een drankje terecht bij de gezellige bar in het hotel. De bar is ook wel het middelpunt van ons B&B in Kampen. Ook kunt u op het terras een drankje drinken, maar dan moet het weer natuurlijk wel meewerken.

Bed and Breakfast in Kampen met een hoge service

Bij een Bed en Breakfast in Kampen hoort natuurlijk een ontbijt. Bij ons kunt u dan ook elke ochtend genieten van een heerlijk buffet in de ontbijtzaal. Heeft u later op de dag zin in een drankje? Ook dan kunt u bij ons terecht. De bar is namelijk het middelpunt van onze B&B in Kampen.

Hoge service bij onze Bed and Breakfast in Kampen

Overnachten in een Bed and Breakfast in Kampen? Dan kunt u bij Hotel van Dijk uitgaan van een goede service. Zo is internet in ons hotel gratis. Bovendien zijn alle kamers van onze B&B voorzien van douche, toilet, tv en centrale verwarming.

Kampen: de eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel

Staat u op het punt om een kamer bij ons Bed en Breakfast in Kampen te boeken? Dan geven wij u graag meer informatie over de het mooie Kampen: een eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel. Alleen het stadsfront is al een bezoekje waard. Een prachtige skyline langs de IJssel met op de voorgrond de bruine vloot. Ons Bed and Breakfast is gevestigd in het sfeervolle en historische centrum van Kampen. Op loopafstand vindt u vele musea, winkels, restaurants, monumenten en uitgaansgelegenheden. Zo zijn de stadspoorten zeker de moeite waard. Kampen en omgeving staat garant voor volop fiets- en wandelplezier.

Kortom: bij een overnachting in ons B&B in Kampen kunt u gemakkelijk één of meerdere dagen volop genieten. Of u nu een nachtje, midweek en weekendje wilt blijven. Het is allemaal mogelijk bij onze Bed en Breakfast in Kampen!

Reserveer nu een Bed and Breakfast in Kampen

Wilt u een kamer reserveren bij een B&B in Kampen? Kies dan voor Hotel van Dijk! Bekijk direct ons aanbod en vul het reserveringsformulier in. Komt u met de auto? Dan kunt u gewoon bij hotel parkeren. Let wel: van 9:00 – 20:00 uur (maandag t/m donderdag en zaterdag) en vrijdag van 9:00 – 21:00 uur is het betaald parkeren! Bent u liever geen parkeergeld kwijt? Parkeer dan achter het station van Kampen. Natuurlijk kunt u eerst wel uw bagage bij ons afgeven. Bovendien hebben wij per dag vijf digitale kenteken parkeren beschikbaar. Informeert u naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook mailen naar info@hotelvandijk.nl of bellen naar 038 33 14 925. Hotel van Dijk: uw Bed en Breakfast in Kampen!

Bed & Breakfast Kampen