• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Kies voor Hotel van Dijk als u een bed en breakfast Kampen zoekt!


Bed en breakfast Kampen

Bed en Breakfast Kampen

Bent u op zoek naar een bed en breakfast in Kampen? Kom dan eens langs bij Hotel van Dijk. Het hotel in het centrum van Kampen is gelegen aan de IJsselkade. Ons b&b in Kampen stamt uit 1964 en dat is ook te zien aan de uitstraling van het monumentale gebouw. Hotel van Dijk wordt ook wel gezien als een trekpleister bij het rondje IJsselmeer. De omgeving rondom ons bed en breakfast in Kampen is fiets- en wandelvriendelijk. Daarnaast zijn de horecagelegenheden, musea en winkelstraat eenvoudig te bereiken vanaf ons hotel. Kies daarom voor Hotel van Dijk als u een b&b in Kampen zoekt!

 

Het middelpunt van b&b in Kampen

Bij bed en breakfast in Kampen hoort natuurlijk ook een ontbijt. Bij ons hotel kunt u in de ochtend genieten van een ontbijtbuffet in de ontbijtzaal. Verder kunt u ook voor een drankje terecht bij de gezellige bar in het hotel. De bar is ook wel het middelpunt van ons b&b in Kampen. Ook kunt u op het terras een drankje drinken, maar dan moet het weer natuurlijk wel meewerken.

 

Bed en breakfast in Kampen met een hoge service

Poort Kampen

Wilt u overnachten in een bed en breakfast in Kampen? Bij Hotel van Dijk kunt u gratis gebruik maken van het internet dankzij een hotspot in het gehele hotel. Daarnaast kunt u bij ons 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Alle kamers van ons b&b in Kampen zijn voorzien van een telefoon, douche, toilet, tv en centrale verwarming. Verder is het gehele hotel rookvrij.

 

Waarom ons bed en breakfast in Kampen boeken?

U staat op het punt ons b&b in Kampen te boeken. Daarom willen wij u graag wat meer informatie geven over de eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel. Alleen het stadsfront van Kampen is al een bezoek waard. Een prachtige skyline vormt zich langs de IJssel met op de voorgrond de bruine vloot. Bovendien is ons bed en breakfast in Kampen gevestigd in het sfeervolle en historische centrum. Op loopafstand van de vele musea, evenementen, winkels, restaurants, monumenten en uitgaansgelegenheden. Zo zijn de stadspoorten zeker een bezoek waard: Broederpoort, Koornmarktspoort en Cellebroederspoort. Ook is er in de regio IJsseldelta volop fiets- en wandelplezier. Kortom: overnachten in ons b&b in Kampen staat garant voor één of meerdere dagen genieten. Of u nu een nachtje, midweek of weekendje wilt blijven, het is allemaal mogelijk bij ons bed en breakfast in Kampen.

Kamer reserveren bij een bed en breakfast in Kampen?

Wilt u een kamer reserveren bij een bed en breakfast in Kampen? Kies dan voor Hotel van Dijk! Bekijk ons aanbod en vul een reserveringsformulier in. Als u met de auto komt, is het mogelijk om bij onze b&b in Kampen te parkeren. Van 9:00 – 20:00 uur (maandag t/m donderdag en zaterdag) en vrijdag van 9:00 – 21:00 uur is het betaald parkeren en op de zondag gratis. Wilt u niet betalen voor het parkeren? Dan kunt u ook uw bagage afgeven bij ons b&b in Kampen en uw auto parkeren over de brug achter het station. Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact op met ons door het contactformulier in te vullen. U kunt ook mailen naar info@hotelvandijk.nl of bellen via 038 33 14 925 voor meer informatie als u een bed en breakfast in Kampen zoekt.