Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Elburg

Sail Kampen
Even onbezorgd genieten in een comfortabel hotel? Ontdek het gemak van Hotel van Dijk. Hotel van Dijk is gevestigd in een monumentaal pand in Kampen pal aan de IJssel. Met een overnachting in ons hotel kunt u één of meerdere dagen een plezierige tijd beleven in de gezellige Hanzestad Kampen.

Sfeervol en comfortabel genieten

De kamers van ons hotel zijn sfeervol ingericht met comfortabele bedden, verwarming, LCD tv, douche en wekker. Zo kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw verblijf. Komt u ‘s avonds terug van een dagje uit en wilt u graag op internet voordat u langzaam wegdoezelt? Ook dat is geen probleem! De kamers in ons hotel zijn voorzien van gratis WiFi.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wilt u ook de dag goed beginnen? Schuif dan aan bij ons ruim verzorgde ontbijtbuffet. In ons hotel heeft u de keuze uit diverse soorten brood, allerhande beleg of diverse streekproducten, yoghurt en fruit. Kwaliteit en variatie zijn enkele termen die ons uitgebreide ontbijtbuffet kenmerken.

Ontdek de Hanzestad Kampen

De nautische Hanzestad Kampen heeft veel te bieden tijdens uw verblijf in Hotel van Dijk. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de historische binnenstad. Tussendoor kunt u gezellig genieten op het terras. Grote koopmanshuizen, stadspoorten en kerken bepalen het uitzicht van de stad. Voordat u gaat slapen kunt u nog even genieten van de sfeervol verlichte skyline van Kampen. Aan de oostelijke kant van de IJssel heeft u een mooi uitzicht over Kampen. Vanuit ons hotel bent u hier binnen enkele minuten. Kampen het shoppunt van gezelligheid!

Reserveer vandaag nog uw kamer bij Hotel van Dijk

Bent u op zoek naar een hotel in Kampen of de buurt van Zwolle, Elburg, Dronten, IJsselmuiden, Swifterbant, Genemuiden, Zalk, Wezep, Urk, Emmeloord of omgeving? Wacht dan niet langer en reserveer direct een comfortabele kamer bij Hotel van Dijk. Dit kunt u gemakkelijk doen door ons contactformulier in te vullen. Kies uw gewenste data en kamer. Wij sturen u zo snel mogelijk een mail terug . U kunt bij ons tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Heeft u vragen over een reservering? Neem dan contact op met Hotel van Dijk via 038 331 49 25 of info@hotelvandijk.nl.

Hotel