Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Genemuiden

Hotel nabij Genemuiden
Hotel in Genemuiden

Bent u op zoek naar een hotel nabij Genemuiden? Denk dan eens aan ons Hotel in Kampen! Na een actieve dag bij het Zwarte Water, bent u slechts 15 kilometer van uw volgende slaapplaats verwijderd. Door met de auto over de N760 te rijden, staat u binnen 20 minuten bij ons op de stoep. Dus waar wacht u nog op? Voor een prettige overnachting en een heerlijk ontbijt klopt u aan bij Hotel van Dijk!

Een rijke geschiedenis

De Overijsselse stad aan het Zwart Water kreeg al in 1275 stadsrechten. Dit van niemand minder dan Jan van Nassau! Door de jaren heen verwierf Genemuiden de bijnaam van tapijtstad. Vreemd is deze term niet. Al sinds de 16e eeuw vindt hier biezenteelt plaats. Daarnaast wordt ruim de helft van alle Nederlandse wollen en nylon vloerbedekking binnen de gemeente geproduceerd. Er is dan ook een rijke geschiedenis te ontdekken. Reserveer daarom bij een bezoek aan de tapijtstad ons hotel in de buurt van Genemuiden.

Veel bezoekers

Genemuiden staat vooral bekend als een economisch welvarende stad. In de gemeente aan het Zwarte Water zijn dan ook veel bedrijven gevestigd, waarvan een groot deel nog steeds actief is in de tapijtindustrie. Veel van de gasten in ons hotel nabij Genemuiden zijn dan ook zakenmannen en -vrouwen. Daarnaast trekken ook veel mensen in hun vrije tijd naar de tapijtstad. Zij bezoeken bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende Biestemerk. Een slaapplaats in de buurt van gemeente Zwartewaterland is dan wel zo praktisch.

Overnachten nabij Genemuiden

Genemuiden is een plaats met een rijke industrie. Er zijn veel bedrijven gevestigd in deze Overijsselse stad aan het Zwarte Water. Heeft u veel activiteiten op de planning staan in Genemuiden, zoals een wandeling door het historische centrum, een tocht door het tapijtmuseum en een bezoek aan het Stoomgemaal Mastenbroek, maar past het allemaal niet in één dag? Kies er dan voor om te overnachten nabij Genemuiden. Bij ons hotel in Kampen (op slechts 20 minuten rijden van Genemuiden) kunt u heerlijk genieten van comfortabele kamers, een prachtig uitzicht en een heerlijk ontbijt. Boek snel een kamer en geniet van alles wat Genemuiden te bieden heeft!

Ons sfeervolle hotel nabij Genemuiden

Mensen die Genemuiden willen bezoeken, kiezen vaak voor een overnachting in Kampen. Deze gasten zien wij vaak bij Hotel van Dijk terug. Wij beschikken niet alleen over een-, twee- en driepersoonskamers, maar hebben met onze familiekamers ook aan gezinnen gedacht. Hier vindt u comfortabele bedden, een heerlijke douche en een televisie. Daarnaast kunt u onbezorgd genieten van een heerlijk ontbijt. Deze zit namelijk bij de prijs inbegrepen! Zo wordt u bezoek aan ons hotel nabij Genemuiden een daverend succes!

Reserveer nu een kamer

Loopt u binnenkort door de straten van de Overijsselse tapijtstad of in één van de omliggende plaatsen zoals Zwolle, Wezep, SwifterbantZalk, Urk, Elburg, HattemEmmeloord of IJsselmuiden. Reserveer dan snel een kamer bij Hotel van Dijk! Dat kan via onze homepagina. U ontvang vervolgens van ons een bevestiging. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 038 331 49 25 of mail naar info@hotelvandijk.nl. Een overnachting in ons hotel nabij Genemuiden maakt van uw stedentrip een groot succes.

Hotel in Genemuiden