Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel zwolle

Hotel Zwolle
Hotel in Zwolle boeken

Bent u op zoek naar een hotel bij Zwolle? Ons hotel in Kampen is een familiehotel gevestigd op slechts een kwartier rijden van Zwolle. Dankzij de korte reisafstand is het hotel uit Kampen dan ook uitermate geschikt voor een overnachting dichtbij Zwolle. Of u nu voor zaken in de hoofdstad van Overijssel bent of voor uw vrije tijd. Bij Hotel van Dijk kunt u volledig tot rust komen. Ons hotel is zowel met de auto, bus, boot en trein uitstekend bereikbaar voor bezoekers van de stad Zwolle. Ook als u omliggende plaatsen als Wezep, Swifterbant, GenemuidenZalk, Urk, ElburgEmmeloord of IJsselmuiden wil bezoeken, is ons hotel nabij Zwolle uitermate geschikt.

Ons hotel vlakbij Zwolle

In Zwolle kunt u verschillende mooie gebouwen bekijken. Denk aan de Peperbus, de Sassenpoort of museum de Fundatie. Ook het IJsseldelta Stadion – het stadion van PEC Zwolle – staat in deze Overijsselse hoofdstad. Daarnaast vindt u diverse restaurants, cafeetjes, bruisende winkelstraten, bioscopen en overige uitgaansgelegenheden in de buurt van de Grote Markt. Wilt u overnachten in een hotel in de buurt van Zwolle? Dan is Hotel van Dijk een uitstekend alternatief.

Overnachten rondom Zwolle

Het is lastig om alles wat Zwolle te bieden heeft in één dag te bezichtigen. Van de gezellige winkelstraten tot aan het Wezenlandenpark, er is voor iedereen wat te doen in Zwolle. Om alles uit uw trip te halen, kunt u bij Hotel van Dijk overnachten vlakbij Zwolle. Na een heerlijke overnachting in een van onze comfortabele kamers kunt u vol energie ontdekken wat deze prachtige Hanzestad te bieden heeft. 

Het hele jaar door worden verschillende evenementen verzorgd in Zwolle. Zo kunt u genieten van de mooiste muziek bij Poppodium Hedon. Hier worden optredens georganiseerd van zowel opkomende als gevestigde artiesten. Daarnaast kunt u ook naar Zwolle gaan tijdens de Blauwvingerdagen. Dit is een van de grootste braderieën van Nederland die jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers trekt. Om alles uit deze fantastische ervaring te halen, is het verstandig om een overnachting vlakbij Zwolle te boeken!

Kom heerlijk tot rust bij ons hotel nabij Zwolle

Een ding is zeker. Met een overnachting in ons hotel vlakbij Zwolle komt u helemaal tot rust. Na een dagje in de drukke provinciehoofdstad is het heerlijk om de rust op te zoeken. En dat kan in het karakteristieke Kampen. Onze moderne kamers zijn voorzien van goede bedden, een douche, verwarming en een tv. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een wekker én gratis WIFI. Al vanaf €60,00 bent u verzekerd van een fijne overnachting nabij Zwolle. En dat is inclusief ontbijt!

Reserveer direct een hotel bij Zwolle

Bent u op zoek naar een goed familiehotel in de buurt van Zwolle? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Met Hotel van Dijk wordt uw bezoek aan Zwolle een groot succes! Vraag direct een reservering aan voor een overnachting in ons hotel. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meer informatie over ons familiehotel? Bel dan naar 038 331 49 25 of mail info@hotelvandijk.nl. De medewerkers van ons hotel nabij Zwolle helpen u graag verder.

Hotel in Zwolle