Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Dronten

Hotel Dronten
Hotel in Dronten boeken

Bent u op zoek naar een hotel in de regio Dronten? Dan is ons gezellige familiehotel gegarandeerd wat u zoekt. Niet alleen een heerlijke plek om te slapen. Maar ook ontzettend makkelijk te bereiken. Dankzij de Hanzelijn bent u binnen 8 minuten in het gezellige Kampen. En houdt u treinstation Kampen Centrum aan en u loopt de brug over naar links, dan is dit slechts 4 minuten lopen.

Pakt u de auto? Dan heeft u ons centrum via de N307 ook razendsnel gevonden. Boek meteen uw kamer bij ons centraal gelegen hotel in Kampen!

Stad van de polder

Dronten is een jonge plaats in de provincie Flevoland. Nadat de polder werd drooggelegd, kon deze plek in 1962 zijn eerste bewoners begroeten. Tegenwoordig is Dronten een groeiende gemeente met ruim 40.000 inwoners. Of het nu gaat om evenementen of winkels. Deze stad heeft ze allemaal! In de zomer kunt u genieten van de Meerpaaldagen bij het plein. En wilt u even lekker winkelen? Dan is Winkelcentrum Suydersee de aangewezen plek. Na een drukke dag heerlijk uitrusten? Kies dan voor ons hotel nabij Dronten.

Een rijke natuur

Een hotel nabij Dronten gezocht en houdt u van de natuur? Dan heeft Dronten veel moois voor u in petto! Sinds de oprichting van deze mooie plaats zijn er ruim 27 soorten bomen geplant. Vandaag de dag kunt u ze allemaal bezoeken met een wandel- en fietsroute van ruim 5 kilometer. En wilt u meer weten over een specifieke boomsoort? Dan scant u makkelijk één van de vele QR-codes. Stapt u liever uitgebreid op de fiets? Pak dan één van de routes van het FietsKnooppuntenNetwerk. Kom na deze inspanning heerlijk tot rust in een kamer van een hotel bij Dronten!

Een welverdiende nachtrust

Met een overnachting in een hotel dichtbij Dronten krijgt u uw welverdiende nachtrust. Geniet van comfortabele bedden, fijne douches en een heerlijk ontbijt. Zo kunt u de volgende dag volledig uitgerust weer op stap! Maak gebruik van onze gratis WiFi. Binnen ons hotel heeft u alles bij de hand. Wel zo fijn! En heeft u een vraag, ons betrokken personeel in ons hotel nabij Dronten doet er alles aan om van uw overnachting een groot succes te maken!

Heerlijk genieten in ons hotel dicht bij Dronten

In ons hotel dicht bij Dronten kunt u heerlijk ontbijten. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden. Verder kunt u ‘s avonds genieten aan de gezellige hotelbar. Is het mooi weer? Dan zetten wij voor ons hotel vlakbij Dronten het terras neer, zodat u buiten in de zon kunt uitkijken over het water.

Gaat u overdag op stap in de prachtige omgeving, dan is het handig om wat eten mee te hebben voor onderweg. Daar hebben wij aan gedacht! Neem vanuit het hotel nabij Dronten een lunchpakket mee (tegen betaling) zodat u zich tijdens uw uitje \geen zorgen hoeft te maken om het eten.

Zorgeloos zakendoen in ons hotel in de buurt van Dronten

Hotel van Dijk biedt niet alleen een slaapplaats in de buurt van Dronten voor de drukke zakenmens, maar is ook de ideale vergaderplaats. In onze vergaderzaal is ruimte voor groepen tot wel 40 personen. Met onze ervaring maakt u van uw vergadering of zakelijke bijeenkomst een succes. Informeer naar de mogelijkheden.

Is uw kantoor in Dronten te warm om te vergaderen in de hete zomerdagen, kom dan ook naar Hotel van Dijk. Door onze goede airconditioning kunnen uw zakelijke afspraken gewoon doorgaan en kunt u gebruikmaken van gratis Wifi.

Zoekt u een gezellige ruimte om te vergaderen, neem dan contact op met ons hotel dicht bij Dronten. Wij stellen graag een vergaderarrangement op maat voor u samen. Stuur uw aanvraag naar info@hotelvandijk.nl.

Boek nu een overnachting in ons hotel bij Dronten

Op zoek naar een sfeervol hotel dichtbij Dronten? Wacht niet langer en boek nu een kamer bij Hotel van Dijk! Bij ons komt u volledig tot rust. Wilt u ook Zwolle, Wezep, IJsselmuiden,  Elburg, Emmeloord of Swifterbant bezoeken? Dan kunt u bij ons hotel nabij Dronten terecht. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@hotelvandijk.nl. Of bel naar 038 331 49 25. Onze medewerkers staan u graag te woord. Overnacht u binnenkort in ons mooie hotel dichtbij Dronten?

Hotel in Dronten