Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Over het hotel

Irma en Herman Hotel van Dijk

Over het Hotel

In 1991 werd het in de jaren ‘60 geopende Hotel van Dijk in Kampen op huurcontract overgenomen door Bert en Riek Wessels. De eerste eigenaren waren Rein en Renate van Dijk, waardoor de naam van Dijk, gehandhaafd bleef. In april 1995 deed zoon Herman Wessels zijn intrede in het bedrijf. Met zijn drieën werkten zij 12 jaar samen. Waarna in 2007 Herman als enige eigenaar zijn weg vervolgde.

Natuurlijk wel met behulp van personeel.

Herman en Irma

In 2002 leerde Herman zijn latere vrouw Irma in Hotel van Dijk kennen. Zij bivakkeerde daar als toerist en ging eigenlijk nooit meer weg. Irma kwam niet uit het horeca vak, maar toch leerde zij al wat fijne kneepjes in de jaren die volgden. In 2009 kreeg het echtpaar de mogelijkheid de zaak te kopen. Daar hebben ze nog geen seconde spijt van gehad.
Wonende bij het hotel, met de in 2003 geboren zoon Veron, vond een ware metamorfose plaats in het hotel. Kamers, ontbijtzaal en bargedeelte werden grondig gerenoveerd. En nu staat er een bedrijf om trots op te zijn.

Veel gasten vinden de weg naar het prachtig gelegen hotel aan het IJsselfront. Met het uitstekende personeel is bij Hotel van Dijk gastvriendelijkheid, tijd voor de klant en vooral humor en huiskamergevoel de “motor” waarop het hotel draait.

U kunt bij ons rekenen op oprecht persoonlijke aandacht en een plezierig verblijf. Tot ziens in Hotel van Dijk te Kampen!

Met vriendelijke groet,

Herman & Irma Wessels

Over het hotel