Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Swifterbant

Hotel Swifterbant
Hotel in Swifterbant

Een hotel vlakbij Swifterbant, op slechts 600 meter van Kampen Station en centraal gelegen in de binnenstad van Kampen, dat is Hotel van Dijk. Hiermee is het hotel in Kampen de ideale uitvalbasis om Swifterbant en omgeving te beleven. Met uw partner, gezin, een groep vrienden of alleen kunt u hier prima verblijven. Ons hotel nabij Swifterbant, waaraan drie sterren zijn toegekend, beschikt over een bar, vergaderruimte, rookvrije kamers en gratis wifi. En als het weer het toelaat, dan kunt u plaatsnemen op ons terras met uitzicht over de IJssel!

Fietsverhuur bij ons hotel nabij Swifterbant

Swifterbant ligt in de provincie Flevoland. Het dorp is in 1957 ontworpen in de vanaf 1950 drooggelegde polder. Het is een prima bestemming om lekker te ontspannen. Het vele groen in de omgeving nodigt uit tot uren wandelplezier. De natuur is er prachtig. Houdt u meer van fietsen? Volg dan één van de populaire fietsroutes. Bijvoorbeeld de fietsroute langs het Ketelmeer, waar het vogelgebied de Pleisterplas is gelegen. Uiteraard is het mogelijk via ons hotel vlakbij Swifterbant een fiets te huren.

Overnachten vlakbij Swifterbant

Bent u een natuurliefhebber en bent u continu op zoek naar nieuwe wandelroutes? Dan moet u in Swifterbant wezen. Vanuit de startlocatie ‘De Kalverschuur’ kunt u genieten van een prachtige wandelroute in Swifterbant. Ook wordt hier jaarlijks de zogeheten Tulpenloop georganiseerd. Dit is een hardloopevenement waarbij deelnemers in het Rivierduingebied nabij Swifterbant een prachtige route van 5,5 kilometer of 10 kilometer afleggen. Na afloop krijgt iedere deelnemer een bosje tulpen mee.

Wilt u graag na uw fysieke inspanning bijkomen in een hotel in de buurt van Swifterbant? Ga dan langs bij Hotel van Dijk. Bij ons hotel kunt u terecht voor een heerlijke overnachting nabij Swifterbant. U bent bij ons verzekerd van comfortabele kamers, een heerlijk ontbijt en een prachtig uitzicht. Boek dus snel een kamer voor een overnachting nabij Swifterbant!

De vele bezienswaardigheden

Kampen telt honderden monumenten. Op nog geen kilometer lopen van ons hotel nabij Swifterbant bevinden zich vele bezienswaardigheden. Denk aan: de Bovenkerk, Koornmarktspoort, Broederpoort, Cellebroederspoort en de prachtige karakteristieke woningen. Ook een bezoek aan het Stedelijk Museum Kampen is zeker de moeite waard. En heeft u zin om te winkelen? In het historische centrum van Kampen treft u veel leuke winkels, cafés en restaurants aan! Het is allemaal goed te combineren met een aangenaam verblijf in ons hotel vlakbij Swifterbant.

Boek vandaag nog bij ons hotel vlakbij Swifterbant

Bent u op zoek naar een hotel dichtbij Swifterbant of omliggende plaatsen als Zwolle, Wezep, Hattem, Swifterbant, GenemuidenZalk, Urk, ElburgEmmeloord en IJsselmuiden. Bij ons kunt u comfortabel overnachten. Onze kamers zijn uitgerust met douche, toilet, telefoon, tv en gratis wifi. Daarnaast bieden wij elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 33 14 925 of een e-mail te sturen naar info@hotelvandijk.nl. Direct reserveren? Dat kan eenvoudig online. Reserveer vandaag nog een kamer in ons hotel nabij Swifterbant via de selectiemogelijkheden bovenaan deze pagina!

Hotel in Swifterbant