Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Wezep

Hotel in Wezep
Overnachten in Wezep

Wilt u overnachten in een goed hotel bij Wezep? Dan bent u van harte welkom bij Hotel van Dijk. Op slechts vijftien minuten rijden van Wezep kunt u bij ons overnachten. Ons sfeervolle familiehotel staat bekend om de gastvrijheid, de fijne sfeer en de goede faciliteiten. Daarom kiezen veel mensen die op zoek zijn naar een hotel bij Wezep, een motel nabij Wezep of een pension vlakbij Wezep voor Hotel van Dijk. Ook als u omliggende plaatsen als Zwolle, Swifterbant, Hattem, GenemuidenZalk, Urk, ElburgEmmeloord of IJsselmuiden wil bezoeken, is ons hotel nabij Wezep uitermate geschikt. Onze gastvrije medewerkers verwelkomen u van harte in ons Hotel in Kampen.

Comfortabel overnachten in hotel vlakbij Wezep

Overnachten in ons hotel bij Wezep is voor iedereen die van rust en sfeer houdt een echte aanrader. Wezep (gemeente Oldebroek) is gelegen aan de rand van de Veluwe in de provincie Gelderland. Daardoor kunt u uitstekend fietsen of wandelen in de prachtige bosrijke omgeving. Na een heerlijke fiets- of wandeltocht kunt u bij Hotel van Dijk heerlijk tot rust komen. Via de Kamperstraatweg of de N50 en de A28 bent u binnen vijftien minuten van Wezep bij ons hotel in Kampen. Bij ons hotel vlakbij Wezep kunt u comfortabel overnachten in een sfeervolle omgeving.

Zakelijk overnachten en vergaderen vlakbij Wezep

Zoekt u een slaapplaats voor uw zakelijke contacten in de buurt van Wezep, denk dan aan hotel van Dijk. Met onze goede voorzieningen maakt u zeker een goede indruk. Er is mogelijkheid om documenten te kopiëren in het hotel.

Wilt u vergaderen in de buurt van Wezep, dan ook is Hotel van Dijk de aangewezen plaats. Met een prachtig uitzicht over het water kunt u een succesvolle middag of avond vergaderen in onze vergaderzaal. Er is ruimte voor grote vergaderingen tot wel 40 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de vergaderarrangementen. Wij ontvangen u graag in ons mooie hotel dicht bij Wezep!

Zoekt u een motel bij Wezep of pension nabij Wezep? U bent van harte welkom!

Wij krijgen regelmatig aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een motel dichtbij Wezep of een vlakbij pension Wezep. Ook dan kunt u uitstekend bij ons hotel bij Wezep / Hotel van Dijk terecht. Onze faciliteiten zorgen ervoor dat u alles bij de hand hebt. Naast heerlijke bedden zijn onze kamers modern ingericht. Op uw kamer kunt u gebruiken maken van de verwarming, tv, douche, telefoon, wekker en gratis WIFI. U kunt een keuze maken uit onze een eenpersoonskamers tweepersoonskamers, driepersoonskamers of vierpersoonskamers. De mogelijkheden zijn dus groot, waardoor u bij ons bent echt aan het juiste adres bent als u een hotel vlakbij Wezep zoekt!

Heerlijk genieten in de buurt van Wezep

Na een heerlijke start met een ontbijt in het hotel en een drukke dag in de prachtige omgeving van Wezep, is het tijd voor het avondeten. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden rondom Hotel van Dijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Uitgegeten? Neem daarna plaats aan de gezellige hotelbar. In Hotel van Dijk dicht bij Wezep zal u niets tekort komen.

Reserveer nu uw kamer in Hotel bij Wezep!

Bent u van plan om te overnachten in de buurt van Wezep? Na een heerlijke dag in de bosrijke omgeving van de Veluwe kunt u heerlijk tot rust komen in ons hotel. Onze klantvriendelijke medewerkers zullen u van harte welkom heten in ons sfeervolle familiehotel vlakbij Wezep. Bij ons kunt u rustig slapen, heerlijk ontbijten en genieten van een lekker drankje. Vraag snel de beschikbaarheid van een kamer aan! Voor meer informatie over ons hotel dichtbij Wezep kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 038 331 49 25
E-mailadres: info@hotelvandijk.nl

Hotel nabij Wezep