Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel Urk

Hotel in Urk

Bent u op zoek naar een sfeervol hotel in de regio Urk? Hotel van Dijk is gevestigd in het centrum van Kampen. Vanuit het monumentale gebouw heeft u een adembenemend uitzicht over de IJssel. In dit hotel kunt heerlijk overnachten. Het enthousiaste team van Hotel van Dijk is gastvriendelijk en u zult versteld staan van de prachtige ligging van het hotel nabij Urk.

Luxe overnachten in ons hotel nabij Urk

Hotel van Dijk dicht bij Urk biedt alle gemakken en hedendaagse comfort. Zo zijn onze kamers uitgerust met: douche, toilet, telefoon, tv en gratis wifi. Ook serveren wij dagelijks een ontbijtbuffet. Van een lekker kopje koffie of thee tot vers afgebakken broodsoorten. Bij ons hotel in de buurt van Urk kunt u iedere dag weer genieten van een uitgebreid ontbijt.

Ontdek de oude vissersplaats

Urk is een karakteristiek vissersdorp en een voormalig eiland. Op Urk is nog steeds het ultieme eilandgevoel te beleven. Zo vindt u hier een vuurtoren, haven met smalle klinkerstraatjes en de westelijke dijk van de Noordoostpolder. Urk en andere plaatsen in de Noordoostpolder lenen zich er uitstekend voor om met de fiets ontdekt te worden. Wilt u de geschiedenis, bezienswaardigheden en de prachtige natuur in deze omgeving ontdekken? Combineer het met een overnachting bij ons hotel in de buurt van Urk. Dan weet u zeker dat u in alle rust kunt genieten van al het moois dat de Noordoostpolder te bieden heeft.

Blotevoetenpad in Flevoland

Het blotevoetenpad ligt in de provincie Flevoland, vlakbij ons hotel in de regio Urk. Op het blotevoetenpad wandelt u een route van ongeveer 2,5 kilometer over verschillende soorten ondergrond. U wandelt langs de mooiste plekjes in de Noordoostpolder. Het blotevoetenpad biedt plezier voor jong en oud. Na afloop kunnen jullie helemaal tot rust komen in ons hotel nabij Urk.

Reserveren bij ons hotel in de buurt van Urk?

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich volledig kunnen ontspannen. Dit doen wij door comfortabele hotelkamers aan te bieden die voorzien zijn van diverse faciliteiten. Bent u op zoek naar meer informatie over ons hotel dicht bij Urk of wilt u reserveren? U kunt ons telefonisch bereiken via 038 33 14 925 of een e-mail te sturen naar info@hotelvandijk.nl. In ons sfeervolle hotel in de buurt van Urk komt u tot rust!

Hotel in Urk