• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Op zoek naar een goed hotel Wezep? Overnacht bij Hotel van Dijk!


Hotel Wezep

Wezepse Heide

Wilt u overnachten in een goed hotel bij Wezep? Dan bent u van harte welkom bij Hotel van Dijk. Op slechts vijftien minuten rijden van Wezep kunt u bij ons overnachten. Ons sfeervolle familiehotel staat bekend om de gastvrijheid, de fijne sfeer en de goede faciliteiten. Daarom kiezen veel mensen die op zoek zijn naar een hotel bij Wezep, een motel nabij Wezep of een pension vlakbij Wezep voor Hotel van Dijk. Onze gastvrije medewerkers verwelkomen u van harte!

 

Comfortabel overnachten in hotel vlakbij Wezep

Overnachten in ons hotel bij Wezep is voor iedereen die van rust en sfeer houdt een echte aanrader. Wezep (gemeente Oldebroek) is gelegen aan de rand van de Veluwe in de provincie Gelderland. Daardoor kunt u uitstekend fietsen of wandelen in de prachtige bosrijke omgeving. Na een heerlijke fiets- of wandeltocht kunt u bij Hotel van Dijk heerlijk tot rust komen. WezepVia de Kamperstraatweg of de N50 en de A28 bent u binnen vijftien minuten van Wezep bij ons hotel. Bij ons hotel vlakbij Wezep kunt u comfortabel overnachten in een sfeervolle omgeving.

 

Zoekt u een motel bij Wezep of pension nabij Wezep? U bent van harte welkom!

Wij krijgen regelmatig aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een motel dichtbij Wezep of een vlakbij pension Wezep. Ook dan kunt u uitstekend bij ons hotel bij Wezep / Hotel van Dijk terecht. Onze faciliteiten zorgen ervoor dat u alles bij de hand hebt. Naast heerlijke bedden zijn onze kamers modern ingericht. Op uw kamer kunt u gebruiken maken van de verwarming, tv, douche, telefoon, wekker en gratis WIFI. U kunt een keuze maken uit onze een eenpersoonskamers tweepersoonskamers, driepersoonskamers of vierpersoonskamers. De mogelijkheden zijn dus groot, waardoor u bij ons bent echt aan het juiste adres bent als u een hotel vlakbij Wezep zoekt!

Landgoed Molecaten vlakbij Wezep

Reserveer nu uw kamer in Hotel bij Wezep!

Bent u van plan om te overnachten in de buurt van Wezep? Na een heerlijke dag in de bosrijke omgeving van de Veluwe kunt u heerlijk tot rust komen in ons hotel. Onze klantvriendelijke medewerkers zullen u van harte welkom heten in ons sfeervolle familiehotel vlakbij Wezep. Bij ons kunt u rustig slapen, heerlijk ontbijten en genieten van een hapje en een drankje. Vraag snel de beschikbaarheid van een kamer aan! Voor meer informatie over ons hotel dichtbij Wezep kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

 

Telefoonnummer: 038 331 49 25
E-mail adres: info@hotelvandijk.nl