Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Hotel in Kampen

Welkom bij ons sfeervolle hotel aan
de IJssel in de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

 

Welkom bij Hotel van Dijk

Bent u op zoek naar een hotel in Kampen? Hotel van Dijk is gevestigd in het centrum van Kampen.
In een monumentaal gebouw ligt ons hotel aan de IJssel.
Hier kunt u zeer goed overnachten in de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

 

Onze kamers

Ons hotel in Kampen beschikt over 18 kamers met 37 bedden die allen voorzien zijn van douche, toilet en tv. Alle kamers zijn modern en comfortabel ingericht. U bent dus van alle gemakken voorzien, waardoor u volledig tot rust kunt komen. Overnachten in ons hotel in Kampen is een zeer plezierige aangelegenheid als u bij Hotel van Dijk verblijft.

Hotel Kampen
Hotel in Kampen

De faciliteiten

Hotel van Dijk in Kampen heeft zeer rustige kamers. In onze ontbijtzaal kunt u ‘s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige bar. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op ons gezellige terras aan de voorzijde van ons hotel in Kampen. Voor en in de nabijheid van ons hotel zijn volop mogelijkheden om te parkeren. Zondags kan men in de binnenstad van Kampen vrij parkeren.

Kampen en omgeving

In de roemrijke Hanzestad Kampen is veel moois. Musea, kerken, historische gebouwen en… juist ja, wat niet. Van watersport op de IJssel tot een stadswandeling door deze historierijke stad. De Kamper Ui(t) dagen behoeven zelfs geen introductie meer. Toeristen van Groningen tot Limburg en zelfs uit het buitenland hebben ooit de koe wel eens aan de Nieuwe Toren zien hangen. Ons hotel in Kampen is centraal gelegen, hierdoor zijn de bezienswaardigheden op loopafstand. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is rondom ons hotel in Kampen en omgeving?

Hotel van Dijk in Kampen

Geniet van de vele mogelijkheden

Overnachten in Kampen is een zeer plezierige aangelegenheid als u bij Hotel van Dijk verblijft. Ook als u omliggende plaatsen als Zwolle, Wezep, Swifterbant, HattemGenemuidenZalk, Urk, ElburgEmmeloord of IJsselmuiden wil bezoeken, is ons hotel in Kampen uitermate geschikt. Dankzij de gunstige ligging zijn deze plaatsen op maximaal een kwartiertje rijden vanaf Kampen te bereiken. Ook is het goed mogelijk om deze plaatsen met de fiets of het openbaar vervoer te bereiken. Overnachten in ons hotel in Kampen heeft dus meerdere voordelen.

Goede bereikbaarheid

Hotel van Dijk is gelegen in het oude stadscentrum van Kampen: op loopafstand van de Stadsbrug en met uitzicht op de IJssel. Ideaal, want dankzij onze locatie is uw kamer prima te bereiken. Reist u bijvoorbeeld veel met het OV? Dan kunt u gebruik maken van het nabije treinstation Kampen Centrum. Op nog geen 600 meter van uw hotel in Kampen, vindt u namelijk het centrale station van de stad. Vanaf hier stapt u – ieder half uur – op de trein naar Zwolle. Een prima oplossing voor een dagje uit!

Verkent u onze prachtige Hanze-omgeving liever met de auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Parkeer uw wagen gerust nabij ons hotel in Kampen.

Ontdek het actieve Kampen

Veel mensen kiezen ons hotel in Kampen om eens heerlijk tot rust te komen. Dit betekent echter niet dat er helemaal niets in onze oude stad te beleven is. Heeft u de behoefte om er actief op uit te trekken? Maak dan gebruik van de diverse watersportmogelijkheden! Van de IJssel tot het Ketelmeer: er is van alles te beleven. Trekt u liever de wandelschoenen aan? Ontdek dan het rijke verleden van onze Hanzestad tijdens een stadswandeling. Wat u ook van plan bent: u komt vervolgens helemaal tot rust in ons hotel in Kampen.

Boek nu uw overnachting in ons hotel in Kampen

Bent u op zoek naar een gezellig hotel waar u uw rust kunt pakken? Waar u in de ochtend kunt genieten van een heerlijk ontbijt, om vervolgens vol energie de prachtige stad te verkennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over ons hotel in Kampen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 038 33 14 925. Ook kunt u een mail sturen naar info@hotelvandijk.nl. Wij kijken uit naar uw komst in ons gezellige hotel in Kampen!

Wat onze gasten zeggen

“Voor herhaling vatbaar!”

“Ons bezoek aan Hotel van Dijk was zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Een mooie schone badkamer en vriendelijke mensen. Een mooie locatie. Het personeel was heel behulpzaam: het was helemaal goed voor ons! ”

- José

Booking.com
Hotel van Dijk Kampen

“Gratis lunchpakket”

“Een leuk en goed hotel. Het ontbijt was goed en er was de mogelijkheid een gratis lunchpakket mee te nemen.

Dit is natuurlijk ideaal voor fietsers die de omgeving willen verkennen.”

- Jan

“Alle verwachtingen overtroffen!”

“Een heerlijke kamer met een geweldig uitzicht over de IJssel. Daarnaast hadden we een lekker bed en mooie badkamer met fijne douche.

Het ontbijt was goed verzorgd. Ik kan eigenlijk geen negatief punt bedenken: alles was prima in orde. ”

- Jeanette

Gastenboek Hotel Kampen