• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Visit Kampen

Visit Kampen en ontdek de leukste en mooiste plekjes van de eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel. Van historische gebouwen tot grote zeilboten, alleen het stadsfront van Kampen is al een bezoek waard. Kampen ligt in de kop van Overijssel en in het cultuurhistorische en sfeervolle centrum van de stad is genoeg te beleven voor jong en oud. Visit Kampen en ontdek de vele musea, winkels, horecavoorzieningen, het schitterende buitengebied en meer. Kampen biedt genoeg mogelijkheden om de dag recreatief door te brengen. Ook zijn er voldoende restaurants. Van de Italiaanse tot de Hollandse keuken, sluit je dag in stijl af met een lekker etentje!

 

Visit Kampen en activiteiten

Visit Kampen en fiets of wandel door de prachtige IJsseldelta. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die de Hanzestad verbinden met de IJsseldelta. Hier vindt u rustige paden door het groen, die garant staan voor uren fiets- en wandelplezier. Ook watersportliefhebbers kunnen in Kampen hun hart ophalen. De stad is bij uitstek geschikt voor het maken van een rondvaart over de IJssel of huur een motorboot aan het Drontermeer. De aanwezige havens en rondvaartmogelijkheden maken Kampen en haar omgeving een geliefd watersportgebied. Klik hier voor nog meer activiteiten in Kampen en omgeving.

 

Visit Kampen met overnachting

Visit Kampen en blijf overnachten bij Hotel van Dijk. Een monumentaal pand met uitzicht over de IJssel en op loopafstand van de winkelstraten, musea en andere bezienswaardigheden. Van eenpersoonskamers tot tweepersoonskamers en van driepersoonskamers tot vierpersoonskamers, wij beschikken over verschillende soorten kamers. Stuk voor stuk comfortabele en sfeervolle hotelkamers. De hotelkamers zijn uitgerust met gratis wifi, douche, toilet en telefoon. Bovendien kunnen onze gasten dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Een goed begin van een mooie dag!

 

Visit Kampen en boek bij Hotel van DijkHotel van Dijk

Boek vandaag nog een kamer bij Hotel van Dijk. Zoals wij hierboven al hebben aangegeven, beschikken wij over verschillende hotelkamers. Klik hier om direct te reserveren. Op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 33 14 925 of een e-mail te sturen naar info@hotelvandijk.nl. Visit Kampen en overnachten bij Hotel van Dijk, dat is gegarandeerd onbezorgd genieten!

 

icon_wasmachineicon_16 icon_15 icon_14 icon_13 icon_12 icon_9 icon_11 icon_10 icon_8 icon_7 icon_6 icon_4 icon_3 icon_17 icon_2 icon_3icon_social_18 icon_social_2 icon_social_1 icon_social_4