• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Trouwlocatie Kampen

Trouwen op een trouwlocatie in Kampen is letterlijk en figuurlijk een feest. Voor de mooiste dag in jullie leven zijn er in Kampen genoeg prachtige locaties. Stuk voor stuk stijlvolle trouwzalen zalen vol romantiek. Van een knallend huwelijksfeest tot gezellige huwelijksreceptie en van een intiem diner tot een romantische huwelijksnacht. Hoe u het ook wilt doen, trouwen in Kampen staat garant voor een schitterende dag. Een dag die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

 

Romantische trouwlocaties in Kampen

Trouwen in Kampen is populair. Best logisch, want overal ademt de eeuwenoude Hanzestad romantiek. De historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. De trouwlocaties in Kampen hebben alles in huis om van uw bruiloft een uitzonderlijk feest te maken. U kunt uw huwelijk precies zo invullen zoals u het zelf voor ogen heeft. Zo creëert u de mooiste dag van uw leven.

 

Unieke aanvulling op trouwen in Kampen

Geniet van uw receptie, huwelijksdiner en/of een gezellige feestavond op een veelzijdige trouwlocatie in Kampen. Een unieke aanvulling op trouwen in Kampen is een vaartocht op de Veerman van Kampen. Hierdoor wordt trouwen in Kampen nog leuker!

 

Uw trouwdag in stijl afsluiten

Gaat u trouwen in Kampen? Voor uw huwelijksnacht kunt u uitstekend bij ons terecht. Onze romantische kamers zijn van alle gemakken voorzien, waaronder: televisieschermen, douche, toilet, telefoon en gratis wifi. Na een prachtige dag kunnen u en uw gasten bijkomen in één van de comfortabele hotelkamers. De volgende morgen staat er een ontbijt klaar, zodat u samen kunt terugkijken op een geslaagde dag. Bovendien hebben wij een ruim terras, waar u onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht over de IJssel.

 

Het hotel op loopafstand van trouwlocatie Kampen

Van de ceremonie tot de receptie en van het diner tot het daadwerkelijke huwelijksfeest, trouwen in Kampen staat garant voor een onvergetelijk dag. Wilt u uw trouwdag in stijl afsluiten? Of willen uw gasten graag in Kampen overnachten? Reserveer dan één van onze kamers. Dat kan door te bellen 038 331 49 25 of een e-mail te sturen naar info@hotelvandijk.nl.

Hotel van Dijk ligt centraal en bijna alle trouwlocaties in Kampen zijn op loopafstand!

icon_wasmachineicon_16 icon_15 icon_14 icon_13 icon_12 icon_9 icon_11 icon_10 icon_8 icon_7 icon_6 icon_4 icon_3 icon_17 icon_2 icon_3icon_social_18 icon_social_2 icon_social_1 icon_social_4