• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Welkom bij ons mooie en sfeervolle Hotel in de buurt van Zwolle.


Hotel Zwolle

Sassenpoort Zwolle

Bent u op zoek naar een hotel bij Zwolle? Hotel van Dijk is een familiehotel gevestigd op slechts een kwartiertje rijden van Zwolle. Dankzij deze korte reisafstand is het hotel uit Kampen dan ook uitermate geschikt als u wilt overnachten dichtbij Zwolle. Of u nu voor zaken in de hoofdstad van Overijssel bent of voor uw vrije tijd, bij Hotel van Dijk kunt u volledig tot rust komen. Ons hotel bij Zwolle is zowel met de auto, bus, boot en met de trein uitstekend bereikbaar voor bezoekers van de stad Zwolle.

 

Overnachten in ons hotel vlakbij Zwolle?

De stad Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. De inwoners van de stad worden ook wel “blauwvingers” genoemd. In Zwolle kunt u verschillende mooie gebouwen bekijken, zoals de Peperbus, de Sassenpoort of museum de Fundatie. Ook het IJsseldelta Stadion, het stadion van PEC Zwolle, staat in Zwolle. Peperbus Zwolle In Zwolle vindt u daarnaast diverse restaurants, cafeetjes, bruisende winkelstraten, bioscopen en overige uitgaansgelegenheden in de buurt van de Grote Markt. Als u wilt overnachten bij Zwolle en op zoek bent naar een hotel vlakbij Zwolle, motel dichtbij Zwolle of pension nabij Zwolle, dan is Hotel van Dijk een uitstekend alternatief.

 

Heerlijk tot rust komen ons hotel bij Zwolle / Hotel van Dijk

Een ding is zeker. Als u overnacht in ons hotel vlakbij Zwolle / Hotel van Dijk dan komt u helemaal tot rust. Na een dagje in het gezellige, maar drukke Zwolle is het heerlijk om de rust op te zoeken in het karakteristieke Kampen. Onze moderne kamers hebben kwalitatief goede bedden, een douche, verwarming, een tv en overige hulpmiddelen als een telefoon, een wekker en gratis WIFI. Vanaf €60,- bent u al verzekerd van een fijne overnachting nabij Zwolle (inclusief ontbijt).

Grote Markt Zwolle

Hotel bij Zwolle? Vraag snel uw reservering aan!

Als u op zoek bent naar een goed familiehotel bij Zwolle, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Hotel van Dijk zorgt ervoor dat uw bezoek aan Zwolle een succes wordt. Vraag bovenaan deze pagina direct een reservering aan voor één of meerdere overnachtingen in ons hotel. Wij zullen dan een bevestigingsmail sturen waarin wij aangeven of de kamer nog beschikbaar is. Wilt u meer informatie over ons hotel nabij Zwolle? Neem dan contact met ons op via 038 331 49 25 of info@hotelvandijk.nl. De medewerkers van ons hotel bij Zwolle helpen u graag verder.