• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Op zoek naar een goed hotel Emmeloord? Kies voor Hotel van Dijk!


Hotel Emmeloord

Emmeloord straatzicht

Gaat u binnenkort naar Emmeloord en bent u op zoek naar een mooi hotel bij Emmeloord? Hotel van Dijk sluit dan aan op uw wensen. Ons hotel is een familiehotel nabij de polderstad Emmeloord en ligt in Kampen. Een klein half uurtje rijden en u staat al voor ons sfeervolle hotel. De ligging van het hotel is ook nog eens ideaal. Hotel van Dijk ligt namelijk aan de IJssel. Wilt u bij een hotel vlakbij Emmeloord overnachten, maar tegelijkertijd genieten van een lange wandeling langs de IJssel of een fietstocht rondom de IJssel? Dan is het fijn om volledig tot rust te komen bij een hotel bij Emmeloord. Ook als u op zoek bent naar een motel nabij Emmeloord of pension vlakbij Emmeloord kunt u terecht bij Hotel van Dijk.

 

Overnachten bij ons hotel bij Emmeloord

Een overnachting in een hotel vlakbij Emmeloord is zeker een aanrader. Naast de mooie omgeving van Emmeloord is er ook veel te doen in het nabijgelegen Kampen. Op korte afstand van het hotel vindt u horecagelegenheden, musea en een winkelstraat. Emmeloord straatzicht NagelerstraatBent u de hele dag actief geweest en heeft u behoefte aan rust? Legt u zich dan neder in een comfortabel bed in één van onze kamers. Wij hebben kamers voor één tot en met vier personen. Elke kamer heeft een douche, toilet, televisie, centrale verwarming en een telefoon. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van gratis wifi bij ons hotel dichtbij Emmeloord.

 

Op zoek naar een gezellig hotel nabij Emmeloord?

Voor gezelligheid bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben een bar in ons hotel vlakbij Emmeloord, waar u terecht kunt voor eten en drinken. Natuurlijk kunt u ook een praatje maken met het personeel. Voor velen is de bar het middelpunt van Hotel van Dijk. In de ochtend bent u welkom in de ontbijtzaal voor een heerlijk ontbijtbuffet. Bij mooi weer kunt u ook terecht op het terras van ons hotel dichtbij Emmeloord.

Emmeloord de Lemstervaart

U bent van harte welkom als u een hotel dichtbij Emmeloord zoekt!

Bent u op zoek naar een hotel in de Noordoostpolder en wilt u ook nog eens activiteiten ondernemen? Kies dan voor een hotel dichtbij Emmeloord. Als u bij ons wilt reserveren, vraag dan uw reservering aan door het contactformulier in te vullen. Kies uw gewenste kamer en data. Wij laten u zo snel mogelijk weten via een bevestigingsmail of de kamer nog beschikbaar is. U kunt bij ons 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Als u nog meer informatie wilt over ons hotel vlakbij Emmeloord, bel ons dan op 038 331 49 25 of mail naar info@hotelvandijk.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen voor vragen en/of opmerkingen als u een hotel dichtbij Emmeloord zoekt.