• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Reserveer nu voor een rustgevende overnachting in de buurt van Elburg!


Hotel Elburg

Grote of Sint-Nicolaaskerk Elburg

Op zoek naar een goed hotel bij Elburg? Als u wilt overnachten in Elburg dan is Hotel van Dijk een uitstekend alternatief. De afstand tussen Hotel van Dijk en het pitoreske centrum van Elburg is zowel met de fiets als met de auto prima te overbruggen. In ons familiehotel komt u volledig tot rust na een bezoek aan de Hanzestad Elburg. Hotel van Dijk is ook een prima alternatief als u op zoekt bent naar motel bij Elburg of pension dichtbij Elburg. Of u nu voor zaken of in uw vrije tijd naar Elburg komt. Door te overnachten in Hotel van Dijk wordt uw bezoek aan Elburg een groot succes.

 

Overnachten in een hotel bij Elburg? Kies voor Hotel van Dijk!

Ons hotel dichtbij Elburg is zeker aan te raden als u een bezoek brengt aan de stad. Elburg is een gemeente in de provincie Gelderland. De stad Elburg is de hoofdplaats van de gemeente. De Hanzestad staat bekend om zijn middeleeuwse karakter. Haven Elburg De stadsmuren, de gracht rondom het centrum en de Vischpoort herinneren elke dag nog aan de Middeleeuwse tijd. De stad is hierdoor een toeristische trekpleister. In het verleden was Elburg een vissersplaats aan de Zuiderzee. Met de komst van de polders veranderde dat. Tegenwoordig ligt Elburg aan het Veluwemeer en het Drontermeer. In Elburg en omgeving kunt u zich dus prima meerdere dagen vermaken. Het is dan ook aan te raden om een of meerdere dagen te overnachten in ons hotel vlakbij Elburg.

 

Een fijne nachtrust in het sfeervolle Hotel van Dijk

Hotel van Dijk is de juiste keuze als u een familiehotel bij Elburg zoekt. Ook als u op zoek bent naar een motel nabij Elburg of pension dichtbij Elburg, is Hotel van Dijk een goed alternatief. Vele gasten gingen u tot grote tevredenheid voor. De gunstige ligging en de fijne kamers zorgen ervoor dat u een fijne nachtrust heeft. Vischpoort Elburg Ook kunt u heerlijk ontbijten bij Hotel van Dijk. Wij hebben verschillende soorten kamers beschikbaar. Hierdoor kunnen wij u geschikte kamers aanbieden, of u nu alleen komt of met meerdere personen. De kamers van ons hotel bij Elburg hebben heerlijke bedden, douches, een tv, verwarming, wekker en gratis Wifi. U bent dus van vrijwel alle gemakken voorzien. Boek snel uw kamer in ons familiehotel vlakbij Elburg!

 

Reserveer snel voor een overnachting in ons hotel dichtbij Elburg

Lijkt het u wat om te overnachten in ons hotel bij Elburg? Reserveer dan snel bij Hotel van Dijk. U bent van harte welkom in ons sfeervolle hotel. Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat uw overnachting een groot succes wordt. Op deze pagina kunt u een reservering aanvragen voor een overnachting ons hotel vlakbij Elburg. Wij zullen u zo snel mogelijk een bevestigingsmail sturen waarin wij aangeven of wij kunnen voldoen aan uw aanvraag. Uiteraard kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 038 331 49 25. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@hotelvandijk.nl. Wij kijken uit naar uw komst naar ons hotel bij Elburg!