Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Gezinsuitjes Kampen

kamper ui(t)dagen elke donderdag in de zomer
Sail Kampen

De gezinsuitjes in Kampen staan garant voor een onvergetelijke dag. Kampen is een Hanzestad en ligt aan de mooiste rivier van Nederland, de IJssel. In en rondom Kampen heeft u keuze uit tientallen leuke uitstapjes waar iedereen in het gezin plezier van heeft. Zo kunt u een rondvaart onder begeleiding van een ervaren schipper maken. Wilt u liever zelf varen? Maak dan een tochtje met een motorboot of huur een kano. Maar ook wanneer u geen watersportliefhebber bent, is er voldoende te beleven in Kampen.

De leukste gezinsuitjes van Kampen

In Kampen is genoeg te beleven voor jong en oud. Onderstaand een overzicht van leuke gezinsuitjes in Kampen.

Bioscoop

Movie Unlimited is de servicebioscoop van Kampen. Dat betekent dat de bezoeker voor, tijdens en na de film een hapje of drankje kunnen bestellen. Movie Unlimited heeft vermaak voor een breed publiek en beschikt over 3 ruime zalen. De zalen zijn uitgerust met comfortabele stoelen, prachtig geluid en maximale beenruimte. Movie Unlimited is gevestigd aan het het gezellige horecaplein in de binnenstad van Kampen.

Blotevoetenpad

Dichtbij Kampen vindt u het blotevoetenpad in Kraggenburg. Geniet samen met uw gezin van de natuur en de vrijheid. De wandelroute van circa 2,5 kilometer is geschikt voor alle leeftijden. U wandelt door 15 verschillende ondergronden. Het blotenvoetenpad is niet alleen een unieke en bijzondere ervaring, maar ook een natuurlijke stimulatie van uw bloedsomloop.

Fietsen

Kampen ligt in de provincie Overijssel. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De prachtige natuurgebieden nodigen uit tot uren fietsplezier. Er zijn dan ook eindeloos veel fietsroutes in het Nationaal Landschap IJsseldelta. Fiets samen met uw gezin een van de populaire routes en ontdek de IJsseldelta!

Escape room

Als de deur op het slot valt, zitten jullie als ratten in de val. Er is geen tijd te verliezen, want jullie hebben slecht 60 minuten om de deur van binnenuit te kunnen openen. Uiteraard kunnen jullie eenmaal binnen gebruik maken van aanwijzingen, die jullie stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen openen. Jullie worden opgesloten in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17e eeuw. Durft uw gezin het aan?

GPS-tocht

Op zoek naar interactieve gezinsuitjes in Kampen? Wat dacht u van een GPS-tocht door de historische binnenstad van Kampen? Een puzzeltocht, want de GPS laat alleen de coördinaten van uw locatie zien. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijgt u spelenderwijs door de GPS route te lopen.

Stadswandelingen Kampen

Ontdek de highlights van Kampen tijdens één van de populaire stadswandelingen. Van individuen tot kleine groepjes, iedereen kan op eigen gelegenheid de Hanzestad ontdekken. U kunt de routes eenvoudig downloaden op bijvoorbeeld uw telefoon en tablet of de route gewoon printen. Klik hier voor meer informatie over de stadswandelingen.

Meer dan gezinsuitjes in Kampen

Na een gezellig dagje weg in Kampen is het tijd voor lekker eten. Dineer in één van de restaurants van de Hanzestad. Van de Italiaanse tot Chinese keuken en van de Griekse tot Hollandse keuken, in Kampen kunt u volop genieten van lekker eten. Veel gezinsuitjes in Kampen worden dan ook gecombineerd met een etentje in de authentieke binnenstad en op loopafstand van Hotel van Dijk.

Overnachten in kampen

Steeds vaker worden gezinsuitjes in Kampen gecombineerd met een overnachting bij Hotel van Dijk. Best logisch, want Hotel van Dijk is een sfeervol familiehotel en beschikt over verschillende soorten kamers. Denk aan: twee-, drie, en vierpersoonskamers. In de comfortabele kamers vindt u televisieschermen, douche, toilet, telefoon en gratis wifi. Bovendien kunt u bij het familiehotel een uitgebreid ontbijtbuffet bestellen. Hotel van Dijk is de perfecte afsluiting voor alle gezinsuitjes in Kampen!

Gezinsuitjes in Kampen