• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Boutique hotel Kampen - Hotel van Dijk


Boutique hotel Kampen

Boutique hotel Kampen

Bent u op zoek naar een boutique hotel in Kampen? Hotel van Dijk is niet zomaar een hotel. Hotel van Dijk is uniek en valt op in Kampen dankzij het monumentale pand. De kamers zijn sfeervol ingericht met een opvallend en modern interieurdesign. U wordt als gast behandeld. Het personeel van ons boutique hotel in Kampen is gastvriendelijk en maakt graag tijd voor u vrij. Als u bij Hotel van Dijk overnacht, merkt u al snel genoeg dat er een huiskamergevoel heerst. Daardoor is ons hotel uitstekend geschikt als u op zoek bent naar een boutique hotel in Kampen.

 

De mooiste plekjes van Kampen

Het monumentale gebouw ligt aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen. Bij ons boutique hotel in Kampen bent u er zeker van dat er genoeg te doen is in de omgeving. Wilt u even lekker wandelen in uw vrije tijd? Dan raden wij u een wandeling langs de rivier de IJssel aan. Natuurlijk kunt ook gaan voor een fietstocht. In de omgeving zijn genoeg mooie plekjes die u kunt bezoeken. Bent u een echte shopliefhebber? Bezoek dan eens de oude winkelstraat van Kampen. Dat is nog geen 5 minuten lopen vanaf ons boutique hotel in Kampen.

 

Boutique hotel in Kampen met de ideale ligging

Poort Kampen

Hotel van Dijk is een boutique hotel in Kampen en is bereikbaar op loopafstand van het NS-station. Het is ook mogelijk om bij ons te parkeren. Op de zondag is parkeren gratis. Op de zondag is parkeren gratis, maar van maandag t/m donderdag moet u betalen voor het parkeren van 9:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 09:00 – 21:00 uur. Wilt u gratis parkeren? Dat kan aan de andere kant van de brug! Met dank aan de ideale ligging in het centrum, kunt u genoeg activiteiten ondernemen. Kies voor Hotel van Dijk als u een boutique hotel in Kampen zoekt! Al onze moderne kamers zijn voorzien van WIFI, een telefoon, douche, toilet, centrale verwarming en televisie.

 

Waarom ons boutique hotel in Kampen boeken?

Bekijk Kampen eens van een andere kant: vanaf het water of op de fiets! Varend over de IJssel of fietsend door het prachtige rivierlandschap met uiterwaarden van het IJsselgebied. Steeds meer mensen combineren dit met een overnachting in ons boutique hotel in Kampen. En dat is niet zo gek, want de historische Hanzestad en ons boutique hotel in Kampen lenen zich prima voor een nachtje, midweek of weekendje weg. Bijkomend voordeel: ons hotel is op loopafstand van de vele musea, evenementen, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook de monumenten zijn zeker een bezoek waard, waaronder de stadspoorten: Broederpoort, Koornmarktspoort en Cellebroederspoort. De medewerkers van ons boutique hotel in Kampen vertellen u graag meer over de vele bezienswaardigheden in de prachtige Hanzestad van Overijssel.

 

Overnachting bij boutique hotel in Kampen

Wilt u binnenkort de eeuwenoude Hanzestad bezoeken? Een overnachting bij ons boutique hotel in Kampen maakt uw bezoek aan Kampen helemaal compleet. Overnacht in een moderne kamer en geniet van alle comfort van ons boutique hotel in Kampen. Wilt u een kamer reserveren bij Hotel van Dijk? Kies dan de gewenste kamer en datum en vul het reserveringsformulier in. Voor meer informatie kunt ons bereiken op 038 33 14 925. U kunt ook een mail versturen naar info@hotelvandijk.nl als u meer informatie wilt over ons boutique hotel in Kampen.

Neem gerust contact op