Heeft u ergens gelezen dat we volgeboekt zijn? Neem altijd s.v.p. direct contact met ons op!

Boutique hotel Kampen

kamper ui(t)dagen elke donderdag in de zomer
Sail Kampen

Op zoek naar een boutique hotel in Kampen? Hotel van Dijk is niet zomaar een hotel. Dankzij het monumentale pand is het uniek en valt het op. De kamers zijn sfeervol ingericht met een opvallend en modern interieur. En het personeel van ons hotel is gastvriendelijk. Zij maken graag tijd voor u vrij. Wanneer u bij Hotel van Dijk overnacht, merkt u al snel dat er een huiskamergevoel heerst. Dus bent u op zoek naar een boutique hotel in Kampen? Dan is ons hotel uitermate geschikt.

De mooiste plekjes van Kampen

Het monumentale gebouw ligt aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen. Bij een bezoek aan ons boutique hotel in Kampen bent u er zeker van dat er in de omgeving genoeg te doen is. Wilt u even lekker wandelen in uw vrije tijd? Dan raden wij u het gebied rondom de rivier de IJssel aan. Natuurlijk kunt ook gaan voor een fietstocht. In de omgeving zijn genoeg mooie plekjes die u met uw fiets kunt bezoeken. Houdt u van shoppen? Bezoek dan eens de oude winkelstraat van Kampen. Dat is slechts een paar minuten lopen vanaf ons hotel!

Bereikbaarheid van ons boutique hotel in Kampen

Hotel van Dijk is een sfeervol hotel in het centrum van Kampen. Daardoor zijn wij prima te bereiken. We zitten op loopafstand van het NS-station. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons te parkeren. Op de zondag is parkeren sowieso gratis. De overige dagen moet u echter betalen om te parkeren. Wilt u liever gratis uw auto wegzetten? Dat kan aan de andere kant van de brug. Dankzij de ideale ligging van ons hotel, kunt u genoeg activiteiten ondernemen. Dus zoekt u een boutique hotel in Kampen? Kies dan voor Hotel van Dijk! Al onze moderne kamers zijn voorzien van gratis WIFI, een douche, een toilet, centrale verwarming en een televisie.

De omgeving van ons boutique hotel in Kampen

Bekijk Kampen eens van een andere kant: vanaf het water of op de fiets! Varend over de IJssel. Of fietsend door het prachtige rivierenlandschap van het IJsselgebied. Steeds meer mensen combineren dit met een overnachting in een boutique hotel in Kampen. En dat is niet zo gek. De historische Hanzestad en hotel lenen zich namelijk prima voor een nachtje, midweek of weekendje weg.

Bijkomend voordeel: ons hotel is op loopafstand van de vele musea, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. En ook de monumenten zijn zeker een bezoekje waard. Denk een aan onze stadspoorten: de Broederpoort, Koornmarktspoort en Cellebroederspoort. De medewerkers van ons prachtige boutique hotel in Kampen vertellen u graag meer over de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Boek meteen een overnachting bij ons boutique hotel in Kampen

Wilt u binnenkort de eeuwenoude Hanzestad bezoeken? Een overnachting bij ons hotel maakt uw historische stedentrip helemaal compleet. Overnacht vandaag nog in een moderne kamer. En geniet van alle comfort van een boutique hotel in Kampen. Wilt u een kamer reserveren bij Hotel van Dijk? Kies dan de gewenste kamer en datum, en vul het reserveringsformulier in. Voor meer informatie kunt ons bereiken op 038 33 14 925. U kunt ook een mail versturen naar info@hotelvandijk.nl. Hotel van Dijk: uw boutique Hotel in Kampen!

Boutique hotel centrum Kampen