Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel aan de IJssel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv.

Tweepersoonskamer met uitzicht op de IJssel

Omschrijving: Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel aan de IJssel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv. Ons 3 sterren hotel “Van Dijk” is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwen oude Hanzestad Kampen. De gunstige ligging in het centrum en aan de IJssel is voor vele gasten aantrekkelijk.

3 sterren hotel aan de IJssel

Ons 3 sterren hotel “Van Dijk” is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwen oude Hanzestad Kampen. De gunstige ligging in het centrum en de ligging aan de IJssel bieden veel recreatiemogelijkheden. Restaurants, winkelstraat, rondvaartboten, museums en agentschap van de VVV (Plantage Boekhandel Bos) zijn vlakbij en het NS-station is op loopafstand. Met z’n tweeën een romantisch weekend weg. Ons hotel aan de IJssel in Kampen is beslist de moeite waard.

Deze kamer is te boeken voor €100* (2 personen), of voor €90* (1 persoon)
Toeristenbelasting: €1,00 per persoon per dag.

Faciliteiten

*Tijdens evenementen

Bij evenementen, zoals Sail Kampen, kerst in Oud Kampen e.d. gelden andere prijzen.Deze kamer is tijdens evenementen te boeken voor €105* (2 personen), of voor €105* (1 persoon)

Comments are closed.

icon_wasmachineicon_16 icon_15 icon_14 icon_13 icon_12 icon_9 icon_11 icon_10 icon_8 icon_7 icon_6 icon_4 icon_3 icon_17 icon_2 icon_3icon_social_18 icon_social_2 icon_social_1 icon_social_4