• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Overnachten in een hotel dichtbij Genemuiden? U bent van harte welkom bij Hotel van Dijk!


Hotel Genemuiden

Genemuiden

Bent u van plan om te blijven overnachten in Genemuiden en zoekt u een hotel bij Genemuiden? Bij Hotel van Dijk kunt u op slechts een kwartiertje rijden heerlijk overnachten en ontbijten. Hotel van Dijk is een familiehotel in Kampen, dichtbij Genemuiden. Hotel van Dijk is zowel met de auto als met de fiets vanaf Genemuiden prima te bereiken. Als u op zoek bent naar een hotel vlakbij Genemuiden, motel bij Genemuiden of pension dichtbij Genemuiden dan bent u bij Hotel van Dijk dus aan het juiste adres.

 

Overnachten in een hotel bij Genemuiden? Kies voor Hotel van Dijk!

Als u wilt overnachten in een hotel bij Genemuiden, dan is het mogelijk dat u op zoek moet naar een alternatief buiten de stad en de gemeente Zwartewaterland. In het aan het Zwarte Water gelegen Genemuiden zijn veel bedrijven gevestigd, waarvan een groot gedeelte in de tapijtindustrie actief is. Bij Hotel van Dijk komen daardoor zowel zakenmensen als mensen die voor hun vrije tijd een bezoek aan de tapijtstad Genemuiden brengen. Zo komen regelmatig mensen een bezoek brengen aan de jaarlijks terugkerende Biestemerk Genemuiden Biestemarkt. Het is dan fijn om te blijven slapen in een hotel vlakbij Genemuiden. Dat kan uitstekend bij Hotel van Dijk, in de nabijgelegen Hanzestad Kampen.

 

Ook een uitstekend alternatief voor motel bij Genemuiden of pension nabij Genemuiden!

Voor mensen die op zoek zijn naar een hotel bij Genemuiden is Hotel van Dijk een uitstekende keuze. Daarnaast hebben wij regelmatig gasten over de vloer die eigenlijk een motel dichtbij Genemuiden of pension vlakbij Genemuiden zochten. Dankzij de klantvriendelijke benadering en de goede voorzieningen kozen zij toch voor ons sfeervolle hotel als alternatief. Ons hotel beschikt over Genemuiden tapijtstad eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en familiekamers. Deze kamers zijn uitgerust met onder andere comfortabele bedden, goede douches en tv. Daarnaast zit er een heerlijk ontbijt bij de prijs inbegrepen en kunt u gebruik maken van gratis WIFI. Hierdoor wordt uw bezoek aan ons hotel dichtbij Genemuiden gegarandeerd een groot succes!

 

Boek snel uw overnachting als u op zoek bent naar een hotel bij Genemuiden!

Wilt u blijven slapen in Genemuiden en bent u op zoek naar een hotel dichtbij Genemuiden, motel bij Genemuiden of pension nabij Genemuiden? Boek dan snel een kamer bij Hotel van Dijk. Kom heerlijk tot rust in ons sfeervolle hotel. Onze ervaren medewerkers zullen uw bezoek aan ons hotel tot een groot succes maken. Via onze site kunt u een reservering aanvragen. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging of de kamer nog beschikbaar is. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen. Wij zijn te bereiken via info@hotelvandijk.nl of via 038 331 49 25. Wij zullen uw vraag over ons familiehotel bij Genemuiden / Hotel van Dijk zo snel mogelijk beantwoorden.