• Eenpersoonskamer

  Modern ingerichte eenpersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer

  Modern ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Tweepersoonskamer in hotel aan de IJssel (met uitzicht)

 • Driepersoonskamer

  Gezellig en modern ingerichte driepersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

 • Familie kamer (4 persoons)

  Gezellig en modern ingerichte vierpersoonskamer (losse bedden) op de bovenste etage met uitzicht IJssel. De sfeervolle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting.

Overnachten in een sfeervol hotel Dronten? Hotel van Dijk is de beste keus!


Hotel Dronten

Station Dronten

Brengt u binnenkort een bezoek aan Dronten en wilt u overnachten in een hotel bij Dronten? Hotel van Dijk is dan wat u zoekt. Ons hotel is gevestigd in Kampen, dichtbij Dronten. Dankzij de Hanzelijn overbrugt u in slechts 8 minuten de afstand tussen Kampen en Dronten met de trein. Ook met de auto bent u snel bij het centrum en het hotel Dronten. Ons sfeervolle familiehotel is dan ook een uitstekende optie als u een hotel vlakbij Dronten zoekt. Bij ons overnachten zowel zakenmensen als mensen die voor hun vrije tijd een hotel bij Dronten bezoeken. Vrijwel alle bezoekers zijn na afloop van het bezoek aan Hotel van Dijk zeer tevreden.

 

Blijven slapen in een hotel bij Dronten? Overnachten bij Hotel van Dijk!

Overnachten in ons familiehotel dichtbij Dronten is een leuke aangelegenheid. Dronten is een jonge plaats in de provincie Flevoland. Na het droogleggen van de polders is er vanaf 1960 begonnen met het bouwen van de plaats Dronten. Meerpaal Dronten Vanaf 1962 zijn hier de eerste bewoners gekomen. Tegenwoordig is Dronten een groeiende gemeente met ruim 40.000 inwoners. In Dronten kunt u meerdere plekken en evenementen bezoeken. In de zomer worden altijd de Meerpaaldagen bij het plein voor de Meerpaal georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om goed te winkelen in Winkelcentrum Suydersee. Na een bezoek aan Dronten kunt u heerlijk overnachten in ons hotel vlakbij Dronten.

 

Genieten van uw nachtrust in ons hotel bij Dronten / Hotel van Dijk

Een overnachting in ons hotel dichtbij Dronten zorgt ervoor dat u uw welverdiende nachtrust kunt krijgen. Hotel van Dijk heeft meerdere kamers. Zo zijn er eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en familiekamers beschikbaar. De comfortabele bedden, de fijne douches en het heerlijke ontbijt zorgen ervoor dat u de volgende dag weer volledig uitgerust op stap kunt gaan. Winkelcentrum Suydersee Dronten Daarnaast beschikt ons hotel nabij Dronten over tv’s, verwarming, telefoon, wekker en gratis WIFI. Hierdoor hebt u alles bij de hand, wat onze bezoekers vaak erg prettig vinden. Ons ervaren en betrokken personeel zorgt ervoor dat uw overnachting een succes wordt.

 

Overnachten in ons Hotel bij Dronten? Boek direct!

Op zoek naar een familiehotel dichtbij Dronten? Wacht dan niet langer en boek een kamer bij Hotel van Dijk. In ons sfeervolle hotel kunt u volledig tot rust komen. Ook als u met meerdere personen wilt overnachten in Dronten is Hotel van Dijk de ideale oplossing. Bezoekers die op zoek zijn naar een motel bij Dronten of pension nabij Dronten zijn ook van harte welkom in ons hotel. U krijgt bij ons waar voor uw geld! Op deze site kunt u direct een kamer reservering aanvragen. U ontvangt vervolgens van ons een bevestigingsmail, zodat u zo snel mogelijk weet of de kamer nog vrij is. Wilt u meer informatie over ons hotel? Neem dan contact met ons op via info@hotelvandijk.nl of bel ons op 038 331 49 25. De medewerkers van ons hotel bij Dronten staan u graag te woord.